PB (Polyester)

300.00
грн.
25.00 грн/шт

RTmED® Polyester - це стерильний плетений синтетичний хірургічний шовний матеріал, що не розсмоктується і складається з поліетилентерефталату (поліестеру). RTmED® з поліестеру пофарбовані в зелений/білий колір та покриті кремнієм, який надає гладкості, м'якості та нетромбогенних властивостей нитці.

Опис
Колір: зелений або білий
Розмір USP: 6.0 - 2

Характеристика
1. Висока міцність на розрив
2. Відмінні властивості використання
3. Мінімальна реакція тканин
4. Легке та надійне зав'язування

Показання
Шовний матеріал RTmED® Polyester призначений для використання при загальному закриванні м'яких тканин та / або лігуванні, включно з використанням у серцево-судинній хірургії, нейрохірургії, офтальмохірургії, мікрохірургії, пластичній хірургії та шлунково-кишковій хірургії.

RTmED® Polyester призначений для використання в загальній хірургії, підходить для хірургічної практики з м'якими тканинами та для лігування, включно з використанням серцево-судинній хірургії, загальній хірургії, офтальмохірургії, ортопедичній хірургії, акушерстві та шлунково-кишковій хірургії.

Стерилізація
Оксид етилену

Аналоги
ГОЛНІТ (Поліефір), ETHIBOND EXCEL (Етібонд Ексель), MERSILENE (Мерсілен), POLYESTER (Поліестер), SURGIDAC (Серджидак), TI-CRON (Тікрон), PREMICRON® (Премікрон), SUPOLENE® (Суполен)
Made on
Tilda