PGLA (Polyglactin)

760.00
грн.
63.33 грн/шт

Поліглактин (PGLA) - це стерильний синтетичний мультифіламентний шовний матеріал, що розсмоктується, вироблений з глікозиду поліглактину 910 (лактиду, одержаного з гліколевої та молочної кислот, покритого сумішшю кополімеру капролактону/гліколіду та стеароїлу лактилату кальцію).

Опис
Колір: фіолетовий або прозорий
Розмір USP: 6.0 - 2

Характеристика
PGLA широко використовується в хірургії завдяки здатності до розсмоктування, що виключає необхідність знімання швів і повторного хірургічного втручання.
Шовний матеріал PGLA володіє наступними характеристиками:
1. Висока початкова міцність на розрив
2. Відмінна здатність до зав'язування
3. Рівномірне проходження тканин
4. Гарантована всмоктуваність
5. Простота у використанні
6. Надійне утримування вузлів

Показання
Шовний матеріал PGLA призначений для використання в загальній хірургії. Підходить для покриття м'яких тканин і для лігування, а також для використання в офтальмологічних процедурах, за виключенням для використання в серцево-судинних тканинах та нервових тканинах. Застосовується також у гінекології, дитячій хірургії, шлунково-кишковій хірургії, а також в одонтології. Шовний матеріал PGA розсмоктується, і не призначений для процедур, де необхідне тривале утримання за допомогою шва.

Властивості
Шовний матеріал PGLA має високу початкову міцність на розрив:
- 70% міцності на розрив до 1-го тижня
- 50% міцності на розрив до 3-го тижня
По завершенню вказаного періоду починається абсорбція: полімер розкладається до гліколевої кислоти, яка повністю розсмоктується протягом 56-70 днів.

Стерилізація
Окис етилену

Аналоги
ГОЛНІТ (Неосорб), VICRYL® (Вікрил), VICRYL® rapid (Вікрил Рапід), RAPID (Рапід), POLYGLACTIN 910 (Поліглактин 910), POLYSORB® (Полісорб)
Made on
Tilda