CC (Chromic Catgut)

375.00
грн.
31.75 грн/шт

Хірургічний шовний матеріал з хромованого кетгуту - це стерильний хірургічний шовний матеріал, що розсмоктується, виготовлений з очищеної сполучної тканини (мостієвий колаген), що отримується або з серозального шару яловичини (бичачий), або з підслизового волоконного шару кишечника вівці (овечий).

Характеристика
Шовний матеріал RTmED® Chromic Catgut - це натуральний матеріал, що розсмоктується.
Хромовані кетгутові шовні матеріали оброблені хромовою сіллю.
Колір: темно-коричневий.
Розмір USP: 7.0 - 2

Виробництво
Кетгутові шовні матеріали виготовляються шляхом повздовжнього розрізання підслизової оболонки кишечника овець та кіз, після чого відбувається процес скручування та полірування, що надає швам властивостей моноволокнистого покриття.

Властивості
Хромовані кетгутові нитки розсмоктуються шляхом простого ферментативного гідролітичного механізмому, тому їх розсмоктування є менш прогнозованим, ніж у синтетичних ниток.
Хромовані кетгутові нитки зберігають близько 50% початкової міцності на розрив після 21 - 28 днів накладання і повністю розсмоктуєтються протягом 90 днів.

Переваги
1. Хромований кетгут плавно проходить крізь тканини, а також демонструє надійне утримання вузлів.
2. Хромований кетгут має чудову міцність на розрив і міцність прикріплення голки.
3. Хромований кетгут доступний з голками, виготовленими з легованої сталі серії 300, що забезпечує надзвичайну міцність, чіткість та продуктивність.

Показання
Хромований кетгут призначений для загального з'єднання м'яких тканин та / або лігування, включно з використанням в офтальмологічних процедурах.

Застосування
Шовні матеріали RTmED® Chromic Catgut слід підбирати та імплантувати залежно від стану пацієнта, хірургічного досвіду, хірургічної техніки та розміру рани.

Аналоги
ГОЛНІТ (Кетгут), SOFTCAT (Софткат), RESOCAT (Резокат), CATGUT (Кетгут)
Made on
Tilda