Nylon (Monofilament)

300.00
грн.
25.00 грн/шт

Нейлон - це стерильний монофіламентний синтетичний шовний матеріал з поліаміду 6 та/або 6,6, що не розсмоктується. RTmED® Нейлон відповідає всім вимогам, встановленим Фармакопеєю США щодо нерозсмоктуваних хірургічних шовних матеріалів.

Опис
Нейлоновий шовний матеріал має високу міцність, хорошу сумісність і практично не вступає в реакцію з тканинами. Монофіламентність матеріалу також забезпечує антибактеріальну властивість.
Колір: синій або чорний
Розмір USP: 6.0 - 2

Характеристика
Голки Нейлонових хірургічних шовних матеріалів RTmED® виготовлениі з японської високоякісної нержавіючої сталі. Шовна голка, з'єднана за технологією свердління, забезпечує інтеграцію голки та нитки і сприяє плавному прониканню з мінімальними пошкодженнями.
Нейлоновий шовний матеріал RTmED® підходить для хірургічного втручання в офтальмології, ортопедичній хірургії, для накладання зовнішніх швів тощо.

1. Висока міцність на розрив
2. Відмінна і постійна підтримка тканин
3. Плавне і гладке проникнення тканин
4. Легке та надійне зав'язування

Показання
Нейлонові хірургічні шовні матеріали показані для загальної хірургії. RTmED® Nylon підходить для використання в хірургічній практиці з м'якими тканинами, а також для лігування, включно з використанням в офтальмологічних процедурах; для неврологічних тканин (периферичні нерви); для серцево-судинної, пластичної і реконструктивної хірургії. Нейлонові шовні матеріали не слід застосовувати увипадках, коли необхідним є тривале та постійне збереження міцності на розтягування, наприклад, кардіохірургія (штучні клапани серця), нейрохірургія (центральна нервова система).

Стерилізація
Оксид етилену

Аналоги
ГОЛНІТ (Нейлон), ETHILON (Этілон), DERMALON (Дермалон), MONOSOF (Монософ), SUPRAMID (Супрамід), DAFILON (Дафілон), RESOLON (Резолон)
Made on
Tilda